Луганська школярка – срібний еколог світу

2020 30 03 1 1Учениця 18-ї школи Луганска Дар’я Боровльова отримала срібло з Міжнародної олімпіади з екології, яка відбулася напередодні у Стамбулі. У своєму юному віці дівчина зосереджено займається наукою – досліджує причини бджолиного колапсу.

Про таких людей, як Даша, кажуть, що вона – щаслива, везуча натура, яка за що не візьметься – все їй вдається, все горить в її руках. Щодо Даші – це не зовсім так. Секрет її успіхів – надзвичайна наполегливість, велика працездатність, сумлінність. Дівчина вважає, що людина живе для того, щоб творити добро в оточуючому світі. Саме тому хоче брати в майбутньому професію, яка сприятиме служінню людям.

Даша постійно займається самоосвітою, самовдосконаленням. Дослідницько-пошукова діяльність, навчання в МАН України привели її до радісних перемог. Даша має багато особистих досягнень. У 2012 році зайняла ІІ місце в ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології, ІІІ місце в ІV етапі з екології і ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі “Нейро”. Поточного року дівчина зайняла найвищу сходинку п’єдесталу ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології, біології і в конкурсі “Нейро”. Обласна команда юних біологів, очолювана Дашею Боровльовою, виборола почесне ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі.

Талановита дівчина захоплюється не тільки біологією й екологією, а й хімією та вивченням іноземних мов.

Навчаючись у секції “Ботаніка та зоологія” Малої академії наук України, Даша досліджує причини бджолиного колапсу. Саме ця тема дала їй можливість успішно захистити свій проект і стати переможницею ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсі-захисту робіт МАН 2013 року. Власне розроблений проект про життя медоносних бджіл у складних екологічних умовах представлений від України на Міжнародній олімпіаді в Стамбулі (Турція), дозволив Даші піднятися на ІІ сходинку наукового Олімпу і привезти в Україну і рідний Луганськ благородне срібло!

За час свого навчання дівчина була стипендіаткою Луганського міського голови та губернатора. Сьогодні вона отримує стипендію Президента України.

Даша – лідер шкільного комітету, учнівського самоврядування, маленька зіронька на українському небозводі, яка в майбутньому може стати мега-зіркою світового масштабу.

До речі, своє подальше життя по закінченню школи Дар’я Боровльова планує пов’язати з медициною. Каже, це вже буде родинна династія.

Луганська школярка – срібний еколог світу [Електронний ресурс]: Дар’я Боровльова отримала срібло з Міжнародної олімпіади з екології.- 

Режим  доступу :http://life.lg.ua/off/luganska-shkolyarka-sribnij-ekolog-svitu.html.-  Назва  з  екрану

Контакты

Адрес:
291011 ЛНР,
г. Луганск, ул. Советская 78

Основная почта:
[email protected]

Резервная почта:
[email protected]

Карта сайта

Режим работы

Понедельник-Четверг - 9:00-18:00
Пятница - выходной
Суббота-Воскресенье - 9:00-17:00

Санитарный день - последний четверг месяца

На нашем сайте и в соцсетях в режиме 24/7

Счётчики

Яндекс.Метрика

Меню