Портрети луганських особистостей. Портрет №1: Ілюзіоніст Петро Малійов

2019 08 06Кожен фокус – це незвичайне вирішення нетривіальною завдання для ілюзіоніста, маленький (а деколи і зовсім не маленький!) винахід. А для глядача це захоплююче видовище, справжнє диво. Тому кожен фокусник професіонал – завжди своєрідний винахідник фокусів, постановник трюків і творча особистість.

Петро Малійов народився на Луганщині, в 2006 році закінчив Луганський коледж культури і мистецтв за спеціальністю «Естрадно-циркове мистецтво», після цього навчався в ЛДІКМ і отримав червоний диплом зі спеціальності «Менеджмент шоу-бізнесу». Магія і містика захоплюють його з дитинства, він читає багато літератури про циркове та ілюзійне мистецтво, давні та сучасні фокуси і трюки, знайомиться з біографіями відомих ілюзіоністів і все більше усвідомлює своє покликання.

Професійно займатися фокусами починає з 14 років. Монети, мотузки, стрічки, більярдні кулі, гумові м'ячі та багато іншого використовує Петро в своїх маніпуляціях. Ознайомлення з класичними фокусами і трюками дає поштовх для створення своїх, авторських номерів. Багато уваги приділяється розробці креслень для реквізиту, роботі над собою і своїм іміджем. Під час навчання і після його закінчення Петро займається сценічною магією, бере участь у фестивалях циркового та ілюзійного мистецтва – «Циркове майбутнє» (Україна), «Magic travel» (Росія) та багатьох благодійних акціях, показує свої програми на корпоративних вечорах і міських заходах, демонструє своє мистецтво, беручи участь у різних телепрограмах. Дружба та спілкування з фокусниками з різних міст та країн світу сприяє подальшому розвитку магічного таланту.

В нинішній час Петро має свою програму, працює з найрізноманітнішими ілюзіями від дрібної маніпуляції до великих ілюзійний трюків з асистентами, займається розробкою креслень для виготовлення реквізиту, вигадує нові трюки. Зараз планує створити містичне ілюзійнє шоу магії. Також, експериментує з ментальною магією і техномагієй, де застосовуються високі досягнення науки і техніки – лазери, голографія, світлодіоди, магнітні рідини, маловідомі топологічні властивості просторучасу і древні секрети.

Крім цього Петро захоплюється науковими дослідженнями, культурою та історією України, дотримується правих політичних переконань. Незважаючи на різні інтереси, магію вважає сенсом свого життя.

Портрети луганських особистостей. Портрет №1[Електронний ресурс]: Ілюзіоніст Петро Малійов. –Режим доступу:   http://e-donbas.org/node/2332.-  Назва  з  екрану

Контакты

Адрес:
291011 ЛНР,
г. Луганск, ул. Советская 78

Основная почта:
[email protected]

Резервная почта:
[email protected]

Карта сайта

Режим работы

Понедельник-Четверг - 9:00-18:00
Пятница - выходной
Суббота-Воскресенье - 9:00-17:00

Санитарный день - последний четверг месяца

На нашем сайте и в соцсетях в режиме 24/7

Счётчики

Яндекс.Метрика

Меню