Туризм на Біловодщині

Сільський зелений туризм у нашому районі почав розвиватися з 2007 року. Біловодщина володіє багатьма природничо-рекреаційними ресурсами та має багату історичну та культурну спадщину. Тому для нас цей вид туризму є перспективним, сприятиме збереженню ландшафтів та їх раціональному використанню, утворенню додаткових робочих місць, поповненню місцевого бюджету, підвищення авторитету району як на внутрішньому, так і на міжнародному туристичних ринках.
На сьогодні проблемним питанням, що гальмує його розвиток, є відсутність належних умов для розвитку рекреаційної інфраструктури села та відпочинку міського населення.


На розв'язання цієї проблеми розроблена районна програма «Розвиток сільського зеленого туризму в Біловодському районі на 2010-2012 роки», якою передбачаються певні заходи щодо розвитку мережі сільських зелених садиб, створення нових екологічних та зелених екскурсійних і туристичних маршрутів, розвитку туристичної інфраструктури встановлення дорожніх знаків, що інформують про туристичні маршрути та об'єкти сільського зеленого туризму, організація стоянок автотранспорту, оглядових майданчиків, популяризації сільського зеленого туризму в районі.
Г. ВЕРЕСКУН,
начальник відділу культури й
туризму райдержадміністрації

Верескун, Г. Туризм на Біловодщині [Текст]/Г. Верескун//Вісті Біловодщини. – 2010. - 26 черв. - С. 3

 

Контакты

Адрес:
291011 ЛНР,
г. Луганск, ул. Советская 78

Основная почта:
[email protected]

Резервная почта:
[email protected]

Карта сайта

Режим работы

Понедельник-Четверг - 9:00-18:00
Пятница - выходной
Суббота-Воскресенье - 9:00-17:00

Санитарный день - последний четверг месяца

На нашем сайте и в соцсетях в режиме 24/7

Счётчики

Яндекс.Метрика

Меню