За підтримки облдержадміністрації на Луганщині пройде Міжнародний фестиваль «Циркове майбутнє».

З 2 по 7 листопада 2011 року в Луганському державному цирку відбудеться V Міжнародний фестиваль дитячих та молодіжних циркових колективів та виконавців «Циркове майбутнє» – єдиний в Україні проект, спрямований на творчий пошук талановитої молоді, пропаганду циркового мистецтва.

Як повідомляє управління культури і туризму Луганської облдержадміністрації, «Циркове майбутнє» – це своєрідний огляд досягнень в цирковому мистецтві, дієвий засіб взаємозбагачення культур, творча заява молодих циркових колективів та виконавців на міжнародній арені.

Завдяки фестивалю в багатьох країнах світу стала відома Луганська школа циркового мистецтва, учні якої працюють в найвідоміших цирках. Адже Луганськ – один з небагатьох обласних центрів країн СНД, який має налагоджену систему підготовки артистів цирку в коледжі та Державному інституті культури і мистецтв.

У програмі цьогорічного, п’ятого, фестивалю окрім конкурсних переглядів передбачене проведення науково-практичної конференції «Сучасне циркове мистецтво в європейському полікультурному просторі», майстер-класи по жанрам, «круглі столи», багатогранна екскурсійна програма.

У конкурсних переглядах фестивалю візьмуть участь понад 150 колективів та виконавців із України, Росії, Білорусі, Татарстану, Італії, Швеції, Швейцарії, Великобританії та інших країн світу.

Оцінювати творчу майстерність учасників фестивалю будуть добре відомі в цирковому світі фахівці.

Організатори фестивалю: Луганський державний інститут культури і мистецтв, управління культури і туризму обласної державної адміністрації, обласний Центр навчально-методичної роботи, культурних ініціатив і кіномистецтва.

Нагадаємо, що за роки проведення фестивалю його учасниками стали понад 800 самодіяльних і професійних виконавців з України, Росії, Білорусі, Узбекистану, Латвії, Швейцарії, Швеції, Італії, Великобританії, Фінляндії, Франції, Іспанії, США.

За підтримки облдержадміністрації на Луганщині пройде Міжнародний фестиваль «Циркове майбутнє»[Електронний ресурс]http://www.loga.gov.ua/oda/press/news/2011/11/01/news_28496.html.- Назва з екрану

Контакты

Адрес:
291011 ЛНР,
г. Луганск, ул. Советская 78

Основная почта:
[email protected]

Резервная почта:
[email protected]

Карта сайта

Режим работы

Понедельник-Четверг - 9:00-18:00
Пятница - выходной
Суббота-Воскресенье - 9:00-17:00

Санитарный день - последний четверг месяца

На нашем сайте и в соцсетях в режиме 24/7

Счётчики

Яндекс.Метрика

Меню